تئوری نفوذ دشمن و استحاله فرهنگی انقلاب اسلامی
امواج مسموم
در زمینه نفوذ و استحاله فرهنگی، اولین نقش را باید به امواج وسیع رادیو، تلویزیون و شبکه های اجتماعی و اینترنت داد. خصوصا که غالب مخاطبان تلویزیون را نوجوانان و جوانان تشکیل می دهند که در سنین تکوین هویت و شخصیت خود هستند. بنابر این تولید محتوای انقلابی و اسلامی مناسب در این زمینه ضروری است.
تغییر ذائقه فرهنگی
یکی از مهمترین اهداف نفوذ در فرهنگی در جامعه این است که ذائقه فرهنگی مردم را تغییر دهند، با روشهایی مانند تخریب اخلاق، بی اعتنایی به هویت ملی، دلبستگی به ارزشهای اسلامی و… دشمن در بلند مدت بصورت خزنده، آرام آرام و تدریجی ذائقه عمومی جامعه را تغییر داده و با تغییر سبک زندگی افراد و نا امید کردن آنها از شعارها و آرمان های انقلابی، در جهت گیری های کلان جامعه اسلامی نیز تاثیر گذار خواهد بود.
ایجاد تضادهای سیاسی
مقام معظم رهبری می فرمایند: امروز یک دشمن بزرگی وجود دارد که نه سنی است، نه شیعه، نه به هیچیک از فرق اسلامی اندک گرایش دارد، اما به سنی نزدیک می شود یک جور تلقین می کند، به شیعه نزدیک می شود یک جور تلقین می کند… برای اینکه بین اینها اختلاف و دعوا و جنگ راه بیاندازد..
بنابر این باید به تقویت باورها،آموزه ها و ارزش ها و آرمان های انقلاب اسلامی پرداخت که بنابر فرموده مقام معظم رهبری: انقلاب یک انقلاب مستمر است.. کاری که انقلاب در ابتدا انجام می دهد ترسیم آرمان ها است.. و آرمان را اگر در یک کلمه بخواهیم بگوییم.. حیات طیبه است.. عزت ملی حیات طیبه است، استقلال، وابسته نبودن به بیگانگان و..، باید پایه های تفکر و روحیه انقلابی را چنان در کشور مستحکم کنیم که هیچ چیز در ادامه این مسیر درخشان خللی ایجاد نکند..
منابع:
-مقاله «راهبرد تهدیدات نرم دشمن و تاثیر آن بر استحاله فرهنگی»، مولفان: غفار زارعی، مسلم بامری
-مقاله «تداوم یا استحاله انقلاب اسلامی»، مولف: عبدالوهاب فراتی
-مقاله «بررسی آینده انقلاب اسلامی بر اساس سه پیش بینی استحاله،مهار و تکامل»، مولف: ابوذر مظاهری
-مقاله «غرب و پدیده استحاله نگرش های جوانان در سرزمین های اسلامی»، مولف: مرتضی شیرودی